Diepgatboren

Wij beschikken over een modern CNC gestuurd machinepark. Dit stelt ons instaat snel, flexibel en nauwkeurig te werken en snel te schakelen. De CNC gestuurde diepgatboormachine biedt ons mogelijkheden voor diepgatboren, tappen, ruimen, verzinken en frezen. Hiermee kunnen wij na het diepgatboren de geboorde gaten in vele vormen nabewerken om een geschikte aansluiting te maken voor bijvoorbeeld pneumatiek, hydrauliek, elektrische bedrading of anderszins.

Specificaties diepgatboren

boordiameter Ø 1,5mm - Ø 32mm
boorbereik 1000mm enkelzijdig diepgatboren
2000mm tweezijdig diepgatboren
bereik (X,Y) 600mm, 400mm

Nabewerkingen diepgatboren met verticaal bewerkingscentrum

Compleet te produceren fijnmechanische producten worden na het diepgatboren bewerkt op het CNC gestuurd verticaal bewerkingscentrum. Met behulp van dit 3-assig verticaal bewerkingscentrum met diverse gereedschappen kunnen wij een groot scala aan producten produceren en in enkel stuks of in series aanleveren.

Specificaties verticaal bewerkingscentrum

bereik (X,Y,Z) 1120mm, 510mm, 510mm
spanbereik (X,Y,Z) 2820mm, 655mm, 640mm, tot 800kg

Toepassingen diepgatboren

De toepassingen voor diepgatboren zijn bijna eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan de machinebouw waar door middel van diepgatboren kanalen worden gemaakt voor zaken als pneumatiek, hydrauliek, koeling, verwarming, meetapparatuur, elektrische bedrading of anderszins. Met name machinebouwers die leveren aan de verpakkingsindustrie, de kunststofverwerkendeindustrie, matrijzenfabrikanten en dergelijke maken veelvuldig gebruik van Diepgatboren.

Materialen diepgatboren

Wij kunnen alle metalen diepgatboren, zoals C45, aluminium, gereedschapstaal, RVS, brons, AMPCO, stavax en koper.

Voor meer informatie over diepgatboren kunt u een bericht sturen of telefonisch contact met ons opnemen.
Onze contactgegevens zijn te vinden rechtsonder in de hoek en op de contact pagina