Langgatboren

Wij beschikken over een modern CNC gestuurd machinepark. Dit stelt ons instaat snel, flexibel en nauwkeurig te werken en snel te schakelen. De CNC gestuurde langgatboormachine biedt ons mogelijkheden voor langgatboren om een geschikte aansluiting te maken voor bijvoorbeeld pneumatiek, hydrauliek, elektrische bedrading of anderszins, in vrijwel alle metalen.

Specificaties langgatboren

boordiameter Ø 3mm - Ø 30mm
boorbereik 1000mm enkelzijdig langgatboren
2000mm tweezijdig langgatboren
bereik (X,Y) 600mm, 400mm

Nabewerkingen langgatboren met bewerkingscentrum

Compleet te produceren fijnmechanische producten worden na het langgatboren bewerkt op een van onze bewerkingscentra. Met behulp van onze 3-assige en 5-assige bewerkingscentra kunnen wij een groot scala aan producten produceren en in enkel stuks of in series aanleveren.

Specificaties 3-assig bewerkingscentrum

bereik (X,Y,Z) 1120mm, 400mm, 510mm
spanbereik (X,Y,Z) 2820mm, 400mm, 640mm, tot 800kg

Specificaties 5-assig bewerkingscentrum

bereik (X,Y,Z) 550mm, 550mm, 510mm

Toepassingen langgatboren

De toepassingen voor langgatboren zijn bijna eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan de machinebouw waar door middel van langgatboren kanalen worden gemaakt voor zaken als pneumatiek, hydrauliek, koeling, verwarming, meetapparatuur, elektrische bedrading of anderszins. Met name machinebouwers die leveren aan de verpakkingsindustrie, de kunststofverwerkendeindustrie, matrijzenfabrikanten en dergelijke maken veelvuldig gebruik van langgatboren.

Materialen langgatboren

Wij kunnen alle metalen langgatboren, zoals C45, aluminium, gereedschapstaal, RVS, brons, AMPCO, stavax en koper. Daarnaast is het voor ons ook mogelijk om kunststoffen als PEEK en duroplast te boren en bewerken.

Voor meer informatie over langgatboren kunt u een bericht sturen of telefonisch contact met ons opnemen.
Onze contactgegevens zijn te vinden rechtsonder in de hoek en op de contact pagina